POVÍDKY PŘETĚHOVÁNY NA http://verciny-povidky.webgarden.cz/

Diskografie

25. prosince 2006 v 19:41 | Verča |  Christina Aquilera
Diskografie...

2006Back To Basics
2002Stripped
2002Dirrty
2001Just Be Free
2000Come On Over Baby...
2000I Turn To You
2000Mi Reflejo
2000What A Girl Wants
2000My Kind Of Christmas
2000Headliners
1999Christina Aguilera
1999Genie In A Bottle
1999The Christmas Song (Chestnuts...)
1999What A Girl Wants
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Soutěžilka Soutěžilka | 25. prosince 2006 v 19:41 | Reagovat

Ahojky,nechceš se přihlásit do soutěže o nej blog? www.soutezilek.blog.cz

2 aaa aaa | 26. dubna 2007 v 17:48 | Reagovat

tak torochu ti tady chybí back to the basic atd...hm?

3 Verča Verča | E-mail | 26. dubna 2007 v 18:04 | Reagovat

aaa: back to the basics je nahoře..

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama